Selecteer een pagina

Bruidsfotograaf Nijmegen en omgeving

De kleine momentjes ook belangrijk maken. Dat is waar ik altijd naar op zoek ben tijdens het fotograferen van julllie trouwdag.
Als bruidsfotograaf leg ik de details, emoties en alle andere prachtige momenten vast.
Detals van unieke en emotievolle momenten, voor altijd vastgelegd.Het resultaat na de fotoshoots is selectie scherpe foto’s, die het verhaal van de dag laat zien. Een prachtige fotoverslag waarbij het geluk van jullie trouwdag keer op keer opnieuw kan worden beleefd.

Waarom kiezen voor “ik wil een trouwsfotograaf”?
meer dan 17 jaar ervaring met fotografie
Gespeciailiseerd in bruiloft reportagesJournalistieke trouwfotografie, eventueel gecombineerd met geposeerd gedeelte.
Profesionele apparatuur. Altijd reserve camera en de foto’s worden dubbel weggeschreven.
Altijd gratis kennismaking gesprek
Werkt tijdens de bruiloft heel hard om de juiste momenten op creatieve manier vast te leggen
Second shooter ook mogelijk. Hierdoor wordt er van verschillende kanten en momenten ook foto’s gemaakt.
Veel ervaring met fotografie in slecht belichte ruimtes.
Ja, ik wil een afspraak maken met “Ik wil een trouwfotograaf!”

Geïnteresseerd geraakt in mijn werkwijze als trouwfotograaf in de omgeving Nijmegen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak. Tijdens dit persoonlijke gesprek vertel ik jullie graag meer en uiteraard is er de gelegenheid om meer van mijn werk te zien.

Trouwfotograaf nijmegen
Als jullie een trouwfotograaf in Nijmegen zoeken die jullie dag goed kan vastleggen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je op onze site rondkijkt, zie je dat mijn benadering van trouwreportages heel natuurlijk is en “zonder zorgen”. Of je het documentaire trouwreportages , reportage trouwreportages of zelfs trouwfotojournalistiek wilt noemen , het komt allemaal op hetzelfde neer; Spontane fotografie, waarbij de emoties en mooie momenten sfeervol worden vastgelegd.

 

(Voor de plaatsen Nijmegen, Cuijk, Grave, Groesbeek,Heumen, Lingewaar, Millingen, Mook, Wijchen worden geen reiskosten berekend!)