Wie zit er achter "Ik wil een trouwfotograaf"?

Wie zijn wij?

Wij zijn Patrick en Ellie Stolwijk, we zijn in 1993 getrouwd. We wonen in Berghem, gemeente Oss. We hebben twee dochters: Nathalie en Celine.

Tien jaar geleden ben ik begonnen als zelfstandige met webdesign en fotografie. In de tijd heb ik een grote klantenkring opgebouwd.  Niet alleen voor het maken van de website. Ook heb ik veel foto's voor de websites mogen maken. De overstap naar trouwreportages is voor mij een natuurlijk vervolg. Ik zie mezelf als verteller in beelden van deze speciale dag. 

Samen leggen we alle mooie en emotionele momenten vast. We maken zo een blijvende herinnering van de hele dag. Ieder koppel is uniek en met onze persoonlijke benadering en manier van vastleggen willen we dat tot uiting brengen. Het is voor ons een voorrecht om jullie bruiloft onvergetelijk te maken.

Havisham Park

Twee fotografen

Twee fotografen = meer beelden!

Wil je de voorbereidingen van allebei op de foto? Ja, dan is het handig om twee fotografen te hebben. Zo krijg je het hele verhaal in beeld. Ook bij de andere belangrijke momenten zoals de ceremonie is dit een groot voordeel.

Twee fotografen betekenen dat je twee verschillende invalshoeken krijgt van jullie bruiloft. Een van ons fotografeert vanaf de achterkant, en de andere zal recht voor je in de buurt zijn, en wat meer rondlopen.

Bijzondere momenten

De speciale momenten tussen bruid, bruidegom en hun gasten leveren de mooiste trouwfoto’s op. Een intieme blik, een lach en een traan worden door ons in beeld gebracht, zonder dat wij daarbij hinderlijk aanwezig zijn. De details worden zeker niet vergeten, deze worden sfeervol op de foto gezet.

De  momenten die er echt toe doen, worden gevangen in sfeervolle beelden. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw bruiloft.   

Stijl

Bruidsfotografie

Ongemerkt en ongedwongen leggen we alles vast. De sfeer, details, emoties.
De meeste bruidsparen zijn niet gewend om voor de camera te staan en vinden het daarom erg spannend.
Wij zorgen dat jullie je op je gemak voelen, zodat jullie ook op de foto’s natuurlijk en ontspannen ogen.

Onze stijl is natuurlijk en journalistiek. Het richt zich op het vertellen van jullie verhaal. Wij volgen de gebeurtenissen van de dag. Wij leggen echte momenten vast terwijl ze gebeuren. Daarnaast wordt er tijd ingepland voor een fotoshoot. Daarbij leggen we liefde tussen jullie vast in mooie intieme momenten.

Waarom voor ons kiezen?

 • Meer dan 18 jaar ervaring met fotografie.
 • Uitgebreid persoonlijk gesprek, waarin schema van hele dag besproken wordt.
 • Gespecialiseerd in bruiloft reportages, journalistieke trouwfotografie, eventueel gecombineerd met geposeerd gedeelte.
 • Spontane en ongedwongen foto's, worden afgewisseld met detailopnames en overzichtsfoto's. 
 • Professionele apparatuur. Altijd reserve camera en de foto's worden dubbel weggeschreven.
 • De juiste momenten op een creatieve manier vastleggen.
 • Twee fotografen, op twee plaatsen tegelijk fotograferen.
 • Veel ervaring met fotografie in slecht verlichte ruimtes.  

Meer weten?

Neem contact op, en maak vrijblijvend een afspraak.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Mobiel 06-52306908

Informatie

Patrick en Ellie Stolwijk

Adresgegevens

Haargetouw 1
5351 RS Berghem
Nederland

Interesse?

Neem contact op om te kijken of
jullie datum nog vrij is.

Meer informatie
Tags: Bruidsvoorbereidingen, bruiloft, bruidsfotograaf, trouwfotografie, trouwreportage, bruiloft fotografie, trouwen kasteel, bruidegom, bruidegom voorbereidingen, documentaire bruidsfotografie, luxe bruidsfotograaf, luxe trouwlocaties, natuurlijke trouwreportage, regenachtige bruiloft, huwelijksfotograaf, trouwfoto, professionele trouwfotografie, trouw-albums, reportage bruiloft, bruiloft fotografie Brabant, Bruidsfotografie, Bruiloften, Kastelen, Trouwen, Oss, Uden, Landerd
#bruidsfotografie #bruidsfotograaf #trouwen #trouwfotograaf #weddingphotography #bruiloft #trouwenin2019 #bruid #verloofd #bride #love #trouwfotografie #trouwenin2020 #liefde #weddingday #weddingdress #groom #huwelijk #fotografie
#bruidegom #engaged #fotograaf #bruidsreportage #trouwreportage #weddinginspiration #destinationwedding
#aparte trouwfoto's #trouweninnederland

Contact

 • Telefoon: 06-52306908
  Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  KvK inschrijvingsnummer: 17201128
  website: http://www.ikwileentrouwfotograaf.nl
  Privacy Statement

 Social media

Ook eens een wat andere foto is bij ons mogelijk .....

Tags; Huwelijksfotograaf, Bruilofsfotograaf, Bruidsfotografie,Oss, Uden, Landerd, Den Bosch, Trouwfotograaf, Bruidsfotograaf, Huwelijksreportage, trouwfotograaf, Trouwfotografie,Huwelijksfotografie, Weddingphotograph

Webdesign Trigona / Patrick Stolwijk