Wie zit er achter "Ik wil een trouwfotograaf"?

Even voorstellen

Even voorstellen; Ik ben Patrick Stolwijk, getrouwd met Ellie Stolwijk, en we hebben twee dochters; Nathalie en Celine. In de tijd dat wij trouwden was bruidsfotofotografie heel anders dan tegenwoordig. De digitale camera bestond nog niet, dus de resultaten waren pas dagen later zichtbaar. Voor sommige is landschap, gebouwen of de natuur fotograferen hun favoriete onderwerp. Voor mij is het fotograferen van mensen de grootste inspiratie. Familie, vrienden en bekenden vastleggen is altijd een dankbare tijdsbesteding geweest, waar ik veel van heb geleerd. Bij concertfotografie heb ik diverse grote artiesten vastgelegd voor en achter het podium. ( The Golden Earring, Queen, de Dijk, Paul Weller, Lucie Silvas en vele anderen).

Havisham Park
Bewaren van

Bijzondere momenten

Hierboven zie je een "Cinemagraphic photo". Dit is een afbeelding waar een gedeelte van de foto beweegd, maar ook gedeeltes stil staan.
Wilt u ook zo'n bijzondere foto voor op Facebook, website of instagram?
We vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor u bruiloft.  

De speciale momenten tussen bruid, bruidegom en hun gasten leveren de mooiste trouwfoto’s op. Een intieme blik, een lach en een traan worden door ons in beeld gebracht, zonder daarbij hinderlijk aanwezig te zijn. De details worden zeker niet vergeten, deze worden sfeervol op de foto gezet. De  momenten die er echt toe doen, worden gevangen in sfeervolle beelden.

 

 

waarom

Trouwfotografie

Tien jaar geleden ben ik begonnen als zelfstandige met webdesign en fotografie. In de tijd heb ik een grote klantenkring opgebouwd, niet alleen voor het maken van de website maar ook heb ik veel foto's voor de websites mogen maken.
De overstap naar trouwreportages is voor mij een natuurlijk vervolg. Ik zie mijn rol als beeldend verhaal verteller van deze speciale dag.
Door het vastleggen van alle mooie en emotionele momenten, blijft het een herinnering voor altijd. Ieder koppel is uniek en met mijn persoonlijke benadering en manier van vastleggen wil ik dat tot uiting brengen. Het is voor mij een voorrecht om jullie bruiloft onvergetelijk te maken.

journalistiek en sfeervol

Stijl van fotograferen

Door de jaren heen is bruidsfotografie enorm veranderd. Vroeger werd er vooral geposeerd. Sinds een aantal jaren is er meer vraag naar de journalistieke stijl van bruidsfotografie. Dit heeft een meer ongedwongen en informeel karakter. Een bruiloft leent zich uitstekend voor deze journalistieke benadering. Een fotoshoot kan ook onderdeel uitmaken van jullie dag. Ik geef een zo realistisch mogelijk beeld van jullie bruiloft waarbij alle belangrijke momenten op de foto worden gezet. Ik fotografeer jullie en jullie gasten zo natuurlijk mogelijk, terwijl iedereen van de dag en van elkaar geniet. 

The Locations

Meer weten?

Neem contact op, en maak vrijblijvend een afspraak

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Mobiel 06-52306908

Informatie

Patrick en Ellie Stolwijk

Adresgegevens

Haargetouw 1
5351 RS Berghem
Nederland

Interesse?

Neem contact op om te kijken of
uw datum nog vrij is.
Meer informatie

Contact

  • Telefoon: 06-52306908
    Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

    KvK inschrijvingsnummer: 17201128
    website: http://www.ikwileentrouwfotograaf.nl

Werkgebied

Omgeving

Werkgebied door heel Nederland, maar vooral werkzaam in omgeving Heesch, Horssen, Den Bosch, Uden, Grave, Wijchen, Malden, Nijmegen, schijndel, Berlicum, Tiel, Uden, Veghel, Dreumel, Wijchen, Eindhoven, Kesteren, Grave, Landerd, Tiel.

Webdesign Patrick Stolwijk