Wie zit er achter "Ik wil een trouwfotograaf"?

Even voorstellen

Wij zijn Patrick en Ellie Stolwijk, we zijn in 1993 getrouwd en hebben twee dochters; Nathalie en Celine en we wonen in Berghem, gemeente Oss.

In de tijd dat wij trouwden was bruidsfotografie heel anders dan nu. De digitale camera bestond nog niet, dus de resultaten waren pas dagen later zichtbaar.

Patrick: Voor mij is het fotograferen van mensen de grootste inspiratie. Familie, vrienden en bekenden vastleggen is altijd een dankbare tijdsbesteding geweest, waar ik veel van heb geleerd. Bij concertfotografie heb ik diverse grote artiesten vastgelegd voor en achter het podium (onder meer The Golden Earring, Queen, Toto, De Dijk, Paul Weller, Lucie Silvas).

Ellie: Naast het maken van spontane foto's, vind ik het een uitdaging om details op een bijzondere manier te fotograferen. 

Havisham Park
Bewaren van

Bijzondere momenten

De speciale momenten tussen bruid, bruidegom en hun gasten leveren de mooiste trouwfoto’s op. Een intieme blik, een lach en een traan worden door ons in beeld gebracht, zonder dat wij daarbij hinderlijk aanwezig zijn. De details worden zeker niet vergeten, deze worden sfeervol op de foto gezet.

De  momenten die er echt toe doen, worden gevangen in sfeervolle beelden. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw bruiloft.   

waarom

Trouwfotografie

Tien jaar geleden ben ik begonnen als zelfstandige met webdesign en fotografie. In de tijd heb ik een grote klantenkring opgebouwd, niet alleen voor het maken van de website maar ook heb ik veel foto's voor de websites mogen maken.
De overstap naar trouwreportages is voor mij een natuurlijk vervolg. Ik zie mijn rol als beeldend verhaal verteller van deze speciale dag.
Met z'n tweeën leggen we alle mooie en emotionele momenten vast. We maken zo een blijvende  herinnering van de hele dag. Ieder koppel is uniek en met onze persoonlijke benadering en manier van vastleggen willen we dat tot uiting brengen. Het is voor ons een voorrecht om jullie bruiloft onvergetelijk te maken.

journalistiek en sfeervol

Stijl van fotograferen

Door de jaren heen is bruidsfotografie enorm veranderd. Vroeger werd er vooral geposeerd. Sinds een aantal jaren is er meer vraag naar de journalistieke stijl van bruidsfotografie. Dit heeft een meer ongedwongen en informeel karakter. Een bruiloft leent zich uitstekend voor deze journalistieke benadering. Een fotoshoot kan ook onderdeel uitmaken van jullie dag. We geven een zo realistisch mogelijk beeld van jullie bruiloft waarbij alle belangrijke momenten op de foto worden gezet. We fotograferen jullie en jullie gasten zo natuurlijk mogelijk, terwijl iedereen van de dag en van elkaar geniet. 

De opnamestijl waar wij vaak mee werken is als volgt; fotojournalistiek, vaak gecombineerd met traditionele trouwfotografie. Deze stijl lijkt op reportage en documentaire-opnamen, waarbij de fotograaf een meer informele benadering aanneemt bij het vertellen van het verhaal van de dag.

Veel creativiteit voor deze trouwfotografiestijl is vereist, om nog maar te zwijgen over een serieuze vaardigheid in snel richten, het aanpassen van camera-instellingen, kadreren en fotograferen als momenten zich rond de fotograaf voor doen. Afgezien van dat, zullen wij gebruik maken van een telelens om gemakkelijk spontane momenten van veraf vast te leggen.

De resultaten zijn echte en natuurlijke beelden die achteraf een stroom van emoties oproepen.

2 fotografen

Tenzij u zich allebei op dezelfde locatie (hotel, enz.) Voorbereidt, is het voor uw fotograaf niet altijd mogelijk om verslag uit te brengen van zowel u als uw partner vóór de ceremonie, zowel vanwege tijd als logistiek. Het hebben van twee fotografen betekent dat een van ons aan één kant van het huwelijksfeest (bijvoorbeeld de bruidegom) kan blijven en alle reacties en opwinding vóór de bruiloft vast leggen. Terwijl de andere fotograaf het vertrek van de bruid vastlegd. 

Twee fotografen betekenen dat je twee verschillende invalshoeken krijgt van jullie bruiloft (een van ons fotografeert vanaf de achterkant, en de andere zal recht voor je in de buurt zijn, en wat meer rondlopen).
Tijdens de avondreceptie kan de hoofdfotograaf meer tijd besteden aan creatieve fotografie, terwijl de tweede fotograaf foto's maakt van al het andere dat op dat moment aan de gang is.


 

Waarom kiezen voor Ik Wil Een Trouwfotograaf?

 • meer dan 18 jaar ervaring met fotografie
 • Uitgebreid persoonlijk gesprek, met schema voor de dag
 • Gespeciailiseerd in bruiloft reportages Journalistieke trouwfotografie, eventueel gecombineerd met geposeerd gedeelte.
 • Spontane en ongedwongen foto's, worden afgewisseld met detailopname en overzichtsfoto's. 
 • Profesionele apparatuur. Altijd reserve camera en de foto's worden dubbel weggeschreven.
 • Werkt tijdens de bruiloft heel hard om de juiste momenten op creatieve manier vast te leggen 
 • Second shooter dus bijvoorbeeld  bij de bruid thuis en intussen bij de bruidegom thuis fotograferen.
 • Veel ervaring met fotografie in slecht belichte ruimtes.  

Meer weten?

Neem contact op, en maak vrijblijvend een afspraak

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Mobiel 06-52306908

Informatie

Patrick en Ellie Stolwijk

Adresgegevens

Haargetouw 1
5351 RS Berghem
Nederland

Interesse?

Neem contact op om te kijken of
uw datum nog vrij is.
Meer informatie

Tags: Bruidsvoorbereidingen, bruiloft, bruidsfotograaf, trouwfotografie, trouwreportage, bruiloft fotografie, trouwen kasteel,bruidegom, bruidegom voorbereidingen, documentaire bruidsfotografie, luxe bruidsfotograaf, luxe trouwlocaties, natuurlijke trouwreportage, regenachtige bruiloft, huwelijksfotograaf, trouwfoto, professionele trouwfotografie, trouw-albums, reportage bruiloft, bruiloft fotografie Brabant, Bruidsfotografie, Bruiloften, Kastelen, Trouwen, Oss, Uden, Landerd
#bruidsfotografie #bruidsfotograaf #trouwen #trouwfotograaf #weddingphotography #bruiloft #trouwenin2019 #bruid #verloofd #bride #love #trouwfotografie #trouwenin2020 #liefde #weddingday #weddingdress #groom #huwelijk #fotografie
#bruidegom #engaged #fotograaf #bruidsreportage #trouwreportage #weddinginspiration #destinationwedding
#aparte trouwfoto's #trouweninnederland

Contact

 • Telefoon: 06-52306908
  Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  KvK inschrijvingsnummer: 17201128
  website: http://www.ikwileentrouwfotograaf.nl

fotografie:

Tags;

Huwelijksfotograaf
Bruilofsfotograaf
Bruidsfotografie
Oss  Uden Landerd Den Bosch
Trouwfotograaf
Bruidsfotograaf
Huwelijksreportage
trouwfotograaf
Trouwfotografie
Huwelijksfotografie
Weddingphotograph

Webdesign Trigona / Patrick Stolwijk