Trouwfotografie in kasteel Heeswijk-Dinther

Door kasteel Heeswijk-Dinther waren we uitgenodigd om rond te kijken en foto's te nemen. Er worden hier veel bruiloften gehouden gedurende het hele jaar. in de maand mei zelfs elke dag.Wij kunnen een exclusieve fotoshoot van uw bruiloft verzorgen om en rond het kasteel. ook in de tuinen kunnen prachtige foto's worden gemaakt. 

Trouwen in kasteel Heeswijk-Dinter is natuurlijk een prachtige omgeving. Het  begint met de plechtige ceremonie in de stijlvolle Wapenzaal. De Gemeente Bernheze heeft de Wapenzaal van Kasteel Heeswijk als officiële trouwlocatie aangewezen. Buiten en rondom het kasteel kunnen prachtig uw bruidsfoto's worden gemaakt.

De foto's die wij hebben gemaakt zijn in HDR, een speciale techniek waarbij er 7 foto's worden gebruikt met verschillende belichting, om 1 foto te maken. 

Gaat u trouwen in Kasteel Heeswijk-Dinter of in een ander kasteel? Wij verzorgen er graag de foto's voor u!

47572125 1892180964230510 8167220964380114944 o      trouweninkasteel5

trouweninkasteel  trouweninkasteelHeeswijk dinther

trouwenkasteel4  weddingincastle

 

"Ik wil een trouwfotograaf" gevraagd voor fotograferen premiere Ashton Brothers

 

 

ashtonbrothers premiere

Voor de premiere van de voorstelling van The Ashton Brothers zijn patrick en Ellie van "Ik wil een trouwfotograaf" uitgenodigd om de premiere vast te leggen.
Uiteraard een grote eer! Temeer we ook zijn terug gevraagd om de show nog een keer vast te leggen.
Het gaat hier ook om op een journalistieke manier foto's te maken van het evenement, terwijl de BN-ers af en toe poseerde.
Hieronder een paar voorbeeldfoto's.Klik op een foto voor de vergroting.

Dus je hebt honderden mooie foto's van het huwelijk van ons ontvangen ... Wat nu?

collecite trouwfotoDe dagen, of weken na je huwelijk ,terwijl je gespannen wacht tot je professionele foto's klaar zijn, zijn ongetwijfeld spannend. Als ze dan worden afgeleverd is het tijd om eerst eens een de bruiloft helemaal te herbeleven. Maar wat nu? Als je elk detail hebt bekeken en de behoefte heb om iedereen te laten meegenieten, volgen hier enkele ideeën over wat je nog meer met je foto’s kunt doen.;

Digitale back-up
De meeste fotografen delen tegenwoordig de definitieve beelden met het bruidspaar digitaal, of het nu een USB-, flashstation- of online dropbox is. Een van de eerste dingen die u moet doen bij het ontvangen van de afbeeldingsbestanden is een back-up maken van alle afbeeldingen. U beschermt uw herinneringen en uw investering door een tweede of zelfs derde  back-up van uw bestanden te maken.
Delen

Natuurlijk wil je een paar geselecteerde foto's op je sociale media platforms delen. Je kunt er zelfs voor kiezen om een album te maken voor al je connecties, zodat zij die op hun gemak kunnen doornemen!. Selecteer een aantal hoogtepunten met een leuk bijschrift en laat de likes en reacties binnenkomen. Probeer echter niet te veel te plaatsen of te delen, facebook is geen vervanging van een fotoboek!

Het traditionele album
In een digitaal tijdperk zijn traditionele fotoalbums en plakboeken voor velen verleden tijd geworden, maar niets vervangt het fijne gevoel van het doorbladeren van een echt foto-album, en het herbeleven van alle mooie herinneringen. Voor jullie bruiloftfoto’s is het misschien de moeite waard om een speciaal trouwalbum te laten maken, om alle mooie momenten te koesteren, en door te geven aan de volgende generaties. Of u nu kiest om met uw fotograaf samen een leergebonden, luxe album voor u en uw gezin te laten maken, of er voor kiets om zelf een album samen te stellen. Een album is een goede investering, want wie weet waar Facebook en Instagram zijn over 10 jaar?

Prints en vergrotingen
Het selecteren van je favoriete foto's kan moeilijk zijn, maar dit is een gelegenheid waarbij je best voor eens iets anders opmaak kan kiezen. Dankzij het internet kunt u prints, doeken, fotocadeaus, kalenders etc. bestellen. Voordat je helemaal gek wordt, uit het ruime aanbod, maak je tijd vrij om vooraf uw keuze te bepalen. Denk ook vooraf aan de ruimte op de muur waar u misschien een foto of meerdere foto’s van de grote dag wilt gaan ophangen Hoewel je waarschijnlijk niet van je huis een museum wilt maken, is het een prachtige manier om de speciale tijden opnieuw te beleven, als je afbeeldingen hebt opgehangen. Het is prima om ook een paar extra afbeeldingen te bestellen. U kunt dan altijd afbeeldingen uitwisselen en kijken welke afbeeldingen op een bepaalde plaats het best tot zijn recht komt.

Bedankkaarten
De meeste getrouwde stellen willen hun mooie trouwfoto’s graag laten zien. Een van de beste en meest geschikte manieren om dit te doen, is door uw favoriete afbeeldingen te selecteren voor gebruik op uw Bedankkaarten. Je gasten vinden het niet alleen leuk om jullie speciale momenten te zien, maar je kan er zeker van zijn dat je afbeeldingen worden bekeken en gewaardeerd, en niet alleen op sociale media worden gepost.

Contact

  • Telefoon: 06-52306908
    Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

    KvK inschrijvingsnummer: 17201128
    website: http://www.ikwileentrouwfotograaf.nl

Werkgebied

Omgeving

Werkgebied door heel Nederland, maar vooral werkzaam in omgeving Heesch, Horssen, Den Bosch, Uden, Grave, Wijchen, Malden, Nijmegen, schijndel, Berlicum, Tiel, Uden, Veghel, Dreumel, Wijchen, Eindhoven, Kesteren, Grave, Landerd, Tiel.

Webdesign Patrick Stolwijk