Hieronder wat informatie van een bevriende DJ, mocht u deze nog nodig hebben voor uw bruiloft.

MDS Productions: Voor elke gelegenheid een geslaagde Drive in show!


dj gevraagd a9f392feMet onze 15 jaar professionele ervaring verzorgt MDS Productions een passende drive-in-show voor elke gelegenheid. Uitbundige huwelijksfeesten of een passende achtergrond bij een herdenkingsplechtigheid: de professionals van MDS Productions passen zich moeiteloos en respectvol aan.

Wij verzorgen niet alleen de muziek, maar verhuren ook podia, rookmachines, lichteffecten, fotofun, geluidapparatuur en onze DJ's.

Een eigen team van professionals

Het professionele MDS team staat garant voor een flitsend geslaagde drive-in-show. De ervaren beroeps DJ’s staan open voor uw wensen en weten hoe ze een feest de gang te krijgen en houden.

Er is altijd ruimte voor verzoeknummers. Een aangepast volume voor het soort show.
Er wordt niet gepauzeerd: de muziek gaat door en u ook! Toch behoefte aan een rustig moment of een sprekerspauze: alles kan!

Compleet betaalbaar budget

Tijdens het eerste contact bekijken wij ook graag de locatie van de drive-in-show.

Er worden vooraf duidelijke schriftelijke afspraken gemaakt met een offerte zonder valkuilen. Onze prijs-kwaliteitverhouding zal u verrassen. 

Weten waar u aan begint? Maak een afspraak om eens te komen kijken op één van onze ‘open’ drive-in-shows.

http://www.mdsproductions.nl

Trouwfotografie in kasteel Heeswijk-Dinther

Door kasteel Heeswijk-Dinther waren we uitgenodigd om rond te kijken en foto's te nemen. Er worden hier veel bruiloften gehouden gedurende het hele jaar. in de maand mei zelfs elke dag.Wij kunnen een exclusieve fotoshoot van uw bruiloft verzorgen om en rond het kasteel. ook in de tuinen kunnen prachtige foto's worden gemaakt. 

Trouwen in kasteel Heeswijk-Dinter is natuurlijk een prachtige omgeving. Het  begint met de plechtige ceremonie in de stijlvolle Wapenzaal. De Gemeente Bernheze heeft de Wapenzaal van Kasteel Heeswijk als officiële trouwlocatie aangewezen. Buiten en rondom het kasteel kunnen prachtig uw bruidsfoto's worden gemaakt.

De foto's die wij hebben gemaakt zijn in HDR, een speciale techniek waarbij er 7 foto's worden gebruikt met verschillende belichting, om 1 foto te maken. 

Gaat u trouwen in Kasteel Heeswijk-Dinter of in een ander kasteel? Wij verzorgen er graag de foto's voor u!

47572125 1892180964230510 8167220964380114944 o      trouweninkasteel5

trouweninkasteel  trouweninkasteelHeeswijk dinther

trouwenkasteel4  weddingincastle

 

"Ik wil een trouwfotograaf" gevraagd voor fotograferen premiere Ashton Brothers

 

 

ashtonbrothers premiere

Voor de premiere van de voorstelling van The Ashton Brothers zijn Patrick en Ellie van "Ik wil een trouwfotograaf" uitgenodigd om de premiere vast te leggen.
Uiteraard een grote eer! Temeer we ook zijn terug gevraagd om de show nog een keer vast te leggen.
Het gaat hier ook om op een journalistieke manier foto's te maken van het evenement, terwijl de BN-ers af en toe poseerde.
Hieronder een paar voorbeeldfoto's.Klik op een foto voor de vergroting.

Contact

  • Telefoon: 06-52306908
    Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

    KvK inschrijvingsnummer: 17201128
    website: http://www.ikwileentrouwfotograaf.nl

Werkgebied

Omgeving

Werkgebied door heel Nederland, maar vooral werkzaam in omgeving Heesch, Horssen, Den Bosch, Uden, Grave, Wijchen, Malden, Nijmegen, schijndel, Berlicum, Tiel, Cuijk, Veghel, Dreumel, Wijchen, Eindhoven, Beuningen, Overasselt, Macharen, Kesteren, Grave, Landerd, Tiel.

Webdesign Patrick Stolwijk