Selecteer een pagina

Bruidsfotograaf uit Oss – Voor spontane en sfeervolle huwelijksfoto’s

Uiteraard willen jullie deze mooie dag laten vastleggen door een bruidsfotograaf.
De huwelijksdag is een van de mooiste momenten in jullie leven. Deze dag vliegt voorbij.
Wij leggen voor jullie het hele verhaal in mooie foto’s vast, zodat jullie deze speciale dag steeds opnieuw kunnen beleven. Prachtige kwaliteitsfoto’s op de beste kwaliteit worden jullie bezit.

Trouwfotografie is maatwerk

Een bruidsfotograaf zorgt ervoor dat het bruidspaar zich hun trouwdag zo mooi mogelijk herinnert.
Een bruidsfotograaf maakt eigenlijk een reportage van een trouwdag.

Iedere bruiloft is weer anders, en daarom schenken wij ook veel aandacht aan de voorgesprekken. Jullie wensen staan daarbij natuurlijk centraal. Wat is voor jullie belangrijk en willen jullie zeker terug zien op de foto’s?
Het is immers jullie dag en met mijn passie voor fotografie creër ik hiervoor unieke herinneringen.

Werkwijze

Onze werkwijze is om in een persoonlijk gesprek samen te bepalen wat er allemaal mogelijk is, en wat jullie wensen zijn. Als wij jullie fotografeer stellen wij jullie op je gemak. Een goede samenwerking, duidelijke afspraken en een grote inzet kunnen jullie daarbij van ons verwachten.


 

Wij  maken trouwreportage geheel naar jullie wens.  Naast de geposeerde foto’s, willen we zoveel mogelijk spontane foto’s maken. Ontroerende, grappige en gevoelige, mooie en emotionele momenten zetten we om in sfeervolle beelden. Momenten die jullie op de dag zelf misschien gemist hebben, kunnen jullie later (her)beleven.

Wij werken met 2 fotografen. Bij de voorbereidingen kan zo van zowel de bruid als de bruidegom foto’s worden gemaakt van de voorbereidingen. Tijdens de ceremonie zal één van ons zich volledig op jullie focussen, terwijl de ander de emoties van jullie daggasten vastlegt. Ook kan 1 fotograaf zich bezig houden met de details, terwijl de andere bijvoorbeeld de groepsfoto’s maakt.

Oplevering van de bruidsreportage is mogelijk op DVD, memorystick of via wetransfer. De foto’s staan in een formaat dat goed afdrukbaar is, of worden afgeleverd in een mooi luxe album. Er zijn meerdere opties mogelijk met vaste prijzen, dus geen nare verrassingen achteraf.
Weer een zorg minder met ons als trouwfotograaf voor jullie huwelijk!

Dus zoek je een bruidsfotograaf neem dan contact met ons op over de mogelijkheden, en maak een vrijblijvende afspraak.
Bel 06-52306908  (Patrick), of maak gebruik van het invulformulier

Wij werken vaak in de regio Noordoost-Brabant en Gelderland, vooral in de omgeving van Oss, Berghem, Uden, Den Bosch, Landerd, Ravenstein, Nijmegen en Arnhem. Uiteraard zijn wij ook beschikbaar in het hele land, of zelfs het buitenland.