Selecteer een pagina

Je trouwdag is een dag vol met speciale momenten die je graag wilt vastleggen. Hieronder vind je 10 must-have foto’s voor jouw trouwdag.

  1. Het aankleedmoment: Het aankleedmoment is een belangrijk moment voor zowel de bruid als de bruidegom. Zorg ervoor dat de fotograaf aanwezig is om dit moment vast te leggen. De foto’s van de bruid die door haar moeder of vriendinnen worden geholpen bij het aantrekken van haar jurk zijn vaak erg emotioneel en mooi.
  2. De eerste ontmoeting: De eerste ontmoeting tussen de bruid en bruidegom is vaak een heel bijzonder moment. Het vastleggen van dit moment op foto kan heel emotioneel en intiem zijn.
  3. De ceremonie: De ceremonie is het hoogtepunt van de dag en moet daarom goed worden vastgelegd. De foto’s van de bruid die naar het altaar loopt en de blik van de bruidegom wanneer hij haar voor het eerst ziet zijn vaak prachtige momenten om te fotograferen.
  4. Het uitwisselen van de ringen: Het uitwisselen van de ringen is een belangrijk moment tijdens de ceremonie en moet zeker worden vastgelegd. De foto van de handen van de bruid en bruidegom met de ringen is vaak een klassieke trouwfoto.
  5. De kus: De kus is een van de meest iconische momenten van een trouwdag en moet zeker worden vastgelegd. Zorg ervoor dat de fotograaf op de juiste positie staat om dit moment goed vast te leggen.
  6. De groepsfoto’s: De groepsfoto’s zijn belangrijk voor het vastleggen van de aanwezigheid van vrienden en familie op jouw trouwdag. Zorg ervoor dat je van tevoren met de fotograaf bespreekt welke groepen je graag wilt vastleggen, zodat er voldoende tijd is om deze foto’s te maken.
  7. De bruidsmeisjes en bruidsjonkers: De foto’s van de bruidsmeisjes en bruidsjonkers zijn vaak erg leuk en speels. Zorg ervoor dat de fotograaf genoeg tijd heeft om deze foto’s te maken.
  8. Het bruidspaar: De foto’s van het bruidspaar zijn natuurlijk het belangrijkst en moeten op verschillende locaties en in verschillende poses worden genomen. Bespreek van tevoren welke locaties en poses je graag wilt hebben, zodat de fotograaf hier rekening mee kan houden.
  9. De details: De details zoals de ringen, de bloemen, de tafelschikking en de decoratie zijn belangrijk om de sfeer van de dag vast te leggen. Zorg ervoor dat de fotograaf tijd heeft om deze details vast te leggen.
  10. De emoties: De emoties zijn de belangrijkste factor die de foto’s van jouw trouwdag zo bijzonder maken. Zorg ervoor dat de fotograaf de emoties van jou en jouw gasten vastlegt, zodat je deze speciale momenten kunt herbeleven.