Selecteer een pagina

Over ons

Ellie en Patrick

Wie zijn wij?

Wij zijn Patrick en Ellie Stolwijk, we zijn in 1993 getrouwd en  wonen in Berghem, gemeente Oss. Als fotografen leggen we samen alle mooie en emotionele momenten van jullie huwelijksdag vast. Zo maken we een blijvende herinnering van de hele dag.

Ieder koppel is uniek en met onze persoonlijke benadering en manier van vastleggen willen we dat tot uiting brengen. Het is voor ons een voorrecht om jullie bruiloft onvergetelijk te maken.

Twee fotografen

Twee fotografen = meer beelden!

Wil je de voorbereidingen van allebei op de foto? Ja, dan is het handig om twee fotografen te hebben. Zo krijg je het hele verhaal in beeld. Ook bij de andere belangrijke momenten zoals de ceremonie is dit een groot voordeel.

Twee fotografen betekent dat je twee verschillende invalshoeken krijgt van jullie bruiloft. Ze zijn op twee verschillende plaatsen tegelijk aanwezig. Hierdoor missen jullie geen moment, en worden ook alle details mooi vastgelegd. 

Patrick

Patrick

Het mooiste van trouwfotografie vind ik om het verhaal van de bruiloft in foto’s te vertellen.
De reportage laat zien hoe jullie de dag beleven, en geeft een eeuwige herinnering.
Fotograferen is iets waar ik de hele dag mee bezig ben, ook in mijn vrije tijd. Deze kennis gebruik ik graag voor de trouwfotografie.

 

Ellie

Ellie

Jullie trouwdag, een belangrijk moment dat in een roes voorbij gaat. Mijn passie is om jullie dag mooi weer te geven in beelden. Zo kunnen jullie deze bijzondere dag rustig herbeleven.  Ik vind het een uitdaging om hierbij mijn creativiteit te gebruiken. Naast het fotograferen van het bruidspaar en de gasten wil ik ook de details wil ik zo mooi mogelijk vastleggen.

Bijzondere momenten

De speciale momenten tussen bruid, bruidegom en hun gasten leveren de mooiste trouwfoto’s op. Een intieme blik, een lach en een traan worden door ons in beeld gebracht, zonder dat wij daarbij hinderlijk aanwezig zijn. De details worden zeker niet vergeten, deze worden sfeervol op de foto gezet.

De  momenten die er echt toe doen, worden gevangen in sfeervolle beelden. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw bruiloft.   

Bruidsfotografie

Ongemerkt en ongedwongen leggen we alles vast. De sfeer, details, emoties.

De meeste bruidsparen zijn niet gewend om voor de camera te staan en vinden het daarom erg spannend.
Wij zorgen dat jullie je op je gemak voelen, zodat jullie ook op de foto’s natuurlijk en ontspannen ogen.

Onze stijl is natuurlijk en journalistiek. Het richt zich op het vertellen van jullie verhaal. Wij volgen de gebeurtenissen van de dag. Wij leggen echte momenten vast terwijl ze gebeuren. Daarnaast wordt er tijd ingepland voor een fotoshoot. Daarbij leggen we liefde tussen jullie vast in mooie intieme momenten.