Selecteer een pagina

Voor elk budget een juiste keuze

Wij begrijpen dat je op zoek bent naar professionele fotografen die jouw trouwmomenten op een unieke en betekenisvolle manier kunnen vastleggen. Daarom werken wij met een team van twee enthousiaste fotografen die ervoor zorgen dat elk kostbaar moment van jullie bruiloft wordt vereeuwigd.
Onze prijzen zijn op maat gemaakt om aan jullie individuele behoeften en budget te voldoen. We begrijpen dat elke bruiloft uniek is, en daarom bieden we verschillende pakketten aan die aansluiten bij jullie wensen en vereisten. Of jullie nu een intieme ceremonie hebben of een grootschalig evenement plannen, we hebben de perfecte optie voor jullie.

Onze prijzen begint bij een pakket van 850 euro.

Dit pakket omvat 4 uur fotografie door 2 fotografen. Je ontvangt 150 tot 200 foto’s.
We bieden ook aanvullende opties aan, zoals een luxe trouwalbum, extra uren fotografie en een tweede fotoshoot op een andere locatie.

Neem contact op:

  • Telefoon: 06- 52 30 69 08
  • Email:  info@ikwileentrouwfotograaf.nl

Wijkt jullie wensen voor de bruidsfotografie af van hetgeen wij aanbieden in de pakketten? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

We begrijpen dat het kiezen van een trouwfotograaf een belangrijke beslissing is. Daarom nodigen we jullie graag uit voor een kennismakingsgesprek, waarin we jullie wensen kunnen bespreken en voorbeelden van ons werk kunnen laten zien. Op deze manier kunnen jullie een goed beeld krijgen van onze stijl en kunnen we samen kijken welk pakket het beste bij jullie past.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of als jullie nog vragen hebben. We staan klaar om jullie te helpen bij het creëren van blijvende herinneringen aan jullie speciale dag!