Selecteer een pagina

Jullie trouwdag is een dag vol speciale momenten die je wilt vastleggen en voor altijd wilt koesteren. Maar welke momenten zijn nu eigenlijk het belangrijkst om te laten fotograferen? Hieronder vind je de belangrijkste momenten om vast te leggen op jullie trouwdag.

  1. De voorbereidingen: Het moment waarop de bruid zich klaarmaakt voor de grote dag en de bruidegom zich samen met zijn vrienden voorbereidt, zijn waardevolle momenten om vast te leggen.
  2. De ceremonie: Het moment waarop jullie elkaar het ja-woord geven en elkaar het jawoord geven, is het hoogtepunt van de dag en moet natuurlijk worden vastgelegd.
  3. De kus: Het moment waarop jullie elkaar voor het eerst als man en vrouw kussen, is een belangrijk moment dat vastgelegd moet worden.
  4. De receptie: Tijdens de receptie is er tijd om te genieten met familie en vrienden en dit moment moet zeker vastgelegd worden.
  5. De eerste dans: De eerste dans als man en vrouw is een romantisch moment dat niet mag ontbreken in het fotoalbum.
  6. De taart aansnijden: Het moment waarop jullie samen de taart aansnijden, is een belangrijk onderdeel van de receptie en hoort zeker vastgelegd te worden.
  7. De speech: De speeches van jullie dierbaren zijn vaak ontroerend en grappig. Het is belangrijk om deze momenten vast te leggen.
  8. De feestavond: De feestavond is de gelegenheid om lekker te dansen en plezier te hebben. Leg de gezelligheid en feestelijke sfeer vast.
  9. Het vertrek: Het moment waarop jullie vertrekken als pasgetrouwd stel is het perfecte moment voor een laatste foto van de dag.

Het vastleggen van deze momenten zorgt ervoor dat jullie de herinneringen aan jullie trouwdag voor altijd kunnen koesteren. Bespreek met de fotograaf welke momenten voor jullie belangrijk zijn en maak samen een plan om deze momenten vast te leggen. Zo kunnen jullie zorgeloos genieten van jullie bijzondere dag en terugkijken op de mooiste momenten.